Marinel van de Velde
marinel@swung.nl
(06) 26 08 01 25

Heemskerkstraat 6
2613 AL Delft
swungmanagement.nl
Referenties Swung
Agium FinanciŽle Detachering - Stephan Persoon
Marinel heeft de gave om in zeer korte tijd de problemen in kaart te brengen, te analyseren en gezamenlijk te werken aan structurele oplossingen. Dit gericht op de individuele ontwikkeling van mensen maar ook het samensmelten van individuele competenties in een team ligt haar erg goed. Verder hanteert Marinel het afspraak=afspraak principe en is ze een prettig persoon om mee samen te werken. Op procesniveau en op inhoud!


Tapps - Marjan de Vries
Marinel is energetic and inspiring. She has "swung" in a way that is contagious. She has shown me the lightness of many heavy things in my life and career and by doing so she has paid me a huge contribution to my every day happiness. In my work as well as my private life.


Rabobank Zuid Holland Midden - Britta Bouma-Blok
Marinel is een inspirerende persoonlijkheid die een organisatie echt in beweging kan krijgen. Ik heb haar snel verbinding zien maken met haar omgeving. Ze is scherp in haar observaties. Op strategisch niveau laat Marinel haar boodschap landen en weet zij mandaat te verkrijgen. Onder haar leiding komt er een duidelijk plan tot stand dat medewerkers appelleert om in actie te komen. Het was een plezier om met haar samen te werken.01 - 02 - 03 - 04 - 05